Privacy en cookies

In het algemeen geldt voor deze website dat we: 

  • geen gegevens opslaan die naar jou herleidbaar zijn zonder jouw expliciete toestemming 

  • jouw gegevens alleen gebruiken voor het doel waarvoor jij ze gegeven hebt en ze niet zonder jouw expliciete toestemming

      met derden delen

  • jouw gegevens verwijderen zodra je daarom vraagt

Styleguide-VersLicht.png

Cookies

Een cookie is een klein tekstbestand dat wordt opgeslagen in je browser. Cookies nemen weinig ruimte in en zijn niet schadelijk voor je apparaat. Wij plaatsen de volgende cookies waarvoor volgens de wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) geen toestemming nodig is aangezien deze geen of nauwelijks inbreuk maken op je privacy:

 

  1. Functionele cookies voor het naar behoren functioneren van deze website en ter bevordering van het gebruikersgemak.

  2.  Het verbergen van de melding dat een browser niet ondersteund wordt

  3. Geanonimiseerde analytische cookies (Google Analytics) om het gebruik van de website te analyseren zodat wij deze technisch en inhoudelijk kunnen optimaliseren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • aantal bezoekers

  • meest bezochte pagina’s

  • duur van het bezoek

  • technische gegevens van apparaat en browser

  • geschatte locatie

  • e IP-adres wordt hierbij niet opgeslagen.

goude-zon2.png
SHADOW 26.jpg

Persoonsgegevens

gold1.png

Persoonsgegevens zijn gegevens die: 

•    ofwel direct over iemand gaan
•    ofwel naar deze persoon te herleiden zijn 

 

De door jou aangeleverde persoonsgegevens kunnen worden opgeslagen ten behoeve servicemails, aftermails en direct mails .

Deelnemers aan evenementen aanmeldingen

Bij het aanmelden voor een evenement, vragen we om je naam, de naam van het bedrijf waar je werkt en je e-mailadres. Deze gebruiken we om contact met je op te kunnen nemen met betrekking tot het evenement in aanloop en na afloop. 

Verstrekking aan derden

We verstrekken je persoonsgegevens nooit aan derden, met uitzondering van:

  • Co-organisatoren en programmapartners van de evenementen waarvoor je je aanmeldt of inschrijft. 

  • situaties waarin we hiertoe wettelijk verplicht zijn.

Recht op inzage, wijziging of verwijdering van je gegevens

Je hebt altijd recht op inzage in je gegevens. Daarbij kan je verzoeken om wijziging of verwijdering van je persoonsgegevens. Je kunt je verzoek sturen aan padmini@verslicht.yoga. Om aan je verzoek te kunnen voldoen kunnen we om nadere informatie vragen om je identiteit te controleren. Wij zullen binnen vier weken op je verzoek reageren.
Op het recht om je gegevens te laten verwijderen is echter wel een aantal uitzonderingen van toepassing. Zie de website van de Autoriteit Persoonsgegevens.
Meer informatie over de rechten die je op basis van de AVG hebt, vind je op dezelfde website op de pagina Uitleg over je rechten.